purpleangel.MyForum.ro
Adminul forumului PurpleAngel va ureaza bun venit !!!
purpleangel.MyForum.ro Adminul forumului PurpleAngel va ureaza bun venit !!!
FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Go to
Pagina de start a forumului purpleangel.MyForum.ro -> ~ Recycle Bin ~

Very Mad ^_^

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Pure Soul
Angel of life
Angel of life

Pure Soul

Data inscrierii: 30/Apr/2007

MesajTrimis: 14/06/2007 09:43    Titlul subiectului: Very Mad ^_^ Raspunde cu citat (quote)
Well,am lipsit o perioada de timp pt k am avut diverse probleme,dar asta nu e o scuza ca sa facem prostii pe forum si s ane batem joc de munca altuia.
Din acest motiv deja m-am apucat sa fac curat prin topicuri shi sa sterg ce nu este bun si va anunt valabil pt mod shi admini:nu dati avertizari userilor fara sa vb toti intre noi la zona interzisa si dak un user priemste o avertizare trebuie sa spuneti shi ce-a facut nu k "a postat consecutiv sau k a facut spam" poate a facut-o fara s avrea iar voi dati avertizari aiurea sih asa doar ca sa va aflati in treaba"avertizarile nu se dau asa usor ! shi va spun pentru că am forumuri destule pe kre le administrez shi am invatat de la cei mai buni de pe forumurile mai mari decat astea asa k va rog data viitoare knd dati avertizri motivati shi anuntati !
Iar despre moderatorii actuali:vor trece rpintr-o perioada de testare,am sa fac un topci,dar nu stiu unde si am sa va anunt printr-un mesaj privat ce trebuie sa faceti!Asa k va rog frumos:dak postati si sa zicem k respectati o parte din reguli credeti k aveti dreptul de a fi mod?!Nu asa se face un mopd si nu o sa las lucrurile asa!
Fara supararE:pe forumul meu yo am testat cei kre aud evneit mod si au demo,ori voi aici ati fos tpusi de ochi frumosi si nu e corect fata de ceilalti

I wish I could be close to you
And feel your every move
Never meant to feel this way
Maybe you would come around one day

I wish I could be close to you
To feel your every touch
Cause the sky won't heal the way I feel
Heaven knows I've wanted it so much
(Wanted it so much)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
anime_detectiv
Light angel
Light angel

anime_detectiv

Data inscrierii: 29/Apr/2007

MesajTrimis: 14/06/2007 21:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Topic inchis din pricina ca acest fapt cu mod nu e adevarat plus ca nu mai esti admin
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului purpleangel.MyForum.ro -> ~ Recycle Bin ~ Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Template/Skin (ChunkStyle) by ©Russellc (TheChunk.no-ip.com)