|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Pure Soul Angel of life

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: From ...... my pure soul
|
Trimis: 14/06/2007 09:43 Titlul subiectului: Very Mad ^_^ |
|
Well,am lipsit o perioada de timp pt k am avut diverse probleme,dar asta nu e o scuza ca sa facem prostii pe forum si s ane batem joc de munca altuia.
Din acest motiv deja m-am apucat sa fac curat prin topicuri shi sa sterg ce nu este bun si va anunt valabil pt mod shi admini:nu dati avertizari userilor fara sa vb toti intre noi la zona interzisa si dak un user priemste o avertizare trebuie sa spuneti shi ce-a facut nu k "a postat consecutiv sau k a facut spam" poate a facut-o fara s avrea iar voi dati avertizari aiurea sih asa doar ca sa va aflati in treaba"avertizarile nu se dau asa usor ! shi va spun pentru că am forumuri destule pe kre le administrez shi am invatat de la cei mai buni de pe forumurile mai mari decat astea asa k va rog data viitoare knd dati avertizri motivati shi anuntati !
Iar despre moderatorii actuali:vor trece rpintr-o perioada de testare,am sa fac un topci,dar nu stiu unde si am sa va anunt printr-un mesaj privat ce trebuie sa faceti!Asa k va rog frumos:dak postati si sa zicem k respectati o parte din reguli credeti k aveti dreptul de a fi mod?!Nu asa se face un mopd si nu o sa las lucrurile asa!
Fara supararE:pe forumul meu yo am testat cei kre aud evneit mod si au demo,ori voi aici ati fos tpusi de ochi frumosi si nu e corect fata de ceilalti _________________
I wish I could be close to you
And feel your every move
Never meant to feel this way
Maybe you would come around one day
I wish I could be close to you
To feel your every touch
Cause the sky won't heal the way I feel
Heaven knows I've wanted it so much
(Wanted it so much) |
|
| Sus |
|
 |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 14/06/2007 21:02 Titlul subiectului: |
|
| Topic inchis din pricina ca acest fapt cu mod nu e adevarat plus ca nu mai esti admin |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Template/Skin (ChunkStyle) by ©Russellc (TheChunk.no-ip.com)