| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 18/05/2007 18:49 Titlul subiectului: will vs cornelia |
|
| eu o aleg pe will caci e draguta si nu este ingamfata la fel cum e cornelia |
|
| Sus |
|
 |
Blue_angel_sora

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: 19/05/2007 14:34 Titlul subiectului: |
|
mh....cam greu caci amandoua imi plac da o aleg pe will,mi se pare mai de treaba shi e draguta,buna la suflet shi o prietena shi o gardiana puternica shi adevarata.... _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 21/05/2007 21:22 Titlul subiectului: |
|
am venit si eu sa spun ca imi place de cornelia mai mult pt ca este dragutza, desi uneori se enerveaza , imi place la nebunie forța ei de a "controla" pamanatul si mi se pare ca este suficient de matura  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 21/05/2007 21:24 Titlul subiectului: |
|
cornelia cu siguranta pentru ca imi place mai mult personalitatea ei si mentalitatea ei si ador faptul ca mereu se ingrijeste si il iubeste mult pe kaleb si nu ii este rusine sa zica de asta,plus imi place mai mult elementul ei pamantul decat cel al lui will _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 27/05/2007 11:05 Titlul subiectului: |
|
Mie imi place de Cornelia,caci e moderna si iubeste cel mai mult.Deasemenea are si puterea pamantului,deci cea mai realista. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 30/06/2007 14:04 Titlul subiectului: |
|
Imi plac amandoua dar daca trebuie sa aleg intre ele atunci o aleg pe Cornelia pentru ca este cea mai matura si mai draguta dintre toate. De asemenea Cornelia este mai eleganta decat Will, de fapt este cea mai eleganta din grup. Desi uneori Cornelia pare inganfata ea nu le-a dezamagit niciodata pe fete, dovedindu-se o gardiana foarte buna. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|