| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
BlueFairy Angel of destiny

Data inscrierii: 02/Mai/2007 Mesaje: 66
|
Trimis: 07/05/2007 22:08 Titlul subiectului: Witch Rpg |
|
Eu voi fi IRma! cine mai intra? Hai va rog frumos! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 08/05/2007 18:41 Titlul subiectului: |
|
| eu voi fi will caci e preferata mea. |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 19/05/2007 18:59 Titlul subiectului: |
|
cornelia pentru ca se ingrijeste cel mai mult la aspect ca mine  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Blue_angel_sora

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: 19/05/2007 21:43 Titlul subiectului: |
|
dak irma,will shi cornelia sunt luate..... atunci eu voi fi taranee  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 27/05/2007 11:02 Titlul subiectului: |
|
Eu voi fi Hay lin.. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Mew-Power Junior angel

Data inscrierii: 21/Iun/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: 30/06/2007 15:17 Titlul subiectului: |
|
Toate personajele sunt luate asa ca-m fac si eu un personaj si continui eu rpg-ul.
Nume:Andersen Merry
Ani:15
Putere:Controleaza gheata si zapada,se poate teleporta si aduce iarna cand vrea ia.
Poza(in forma normala):
Din orasul New Work mai veni o fata la acelasi hotel.Ea avea parul albastru inchis si ochii tot albastri.Era tacuta si calma.Din cauza bagajului ei greu ,fata ii ceru susținerea unui domn sa il duca pana la hotel si acolo isi lua ramas bun de la acel domn.Ea se duse la o doamna si ii zise:
-Sunt Andersen Merry din orasul New Work si as dori daca se poate sa stau la etajul 8 daca se poate si uitati banii.
-Sunteti noracoasa pentru ca la etajul 8 a mai ramas o camera libera.Nr.351.Un coleg de al meu va va duce cu liftul si cu bagaje la etajul 8.
Merry picase sa stea la etajul 8 nr.351 chiar langa Aryana.Ea ii multumi domnului ca i-a dus bagajele si a iesit afara,la balcon sa se uite.In balconul vecin era Aryana.Fata se uita la ea si-o intreba:
-Esti cumva din Japonia?
-Da.Sunt din Japonia.raspunse Aryana.Tu cum te numesti?
-Andersen Merry.
-Eu sunt Hakanabe Aryana.
Fetele tacuse un timp indelungat.Priveau aglomeratia si oamenii care mergeau cu masini,care treceau pe trecere de pietoni,care mergeau impreuna cu animalele lor si copiii care se jucau in parcuri.
Atat pana acum.Continui mai tarziu. _________________ Viata e un lucru important!
[URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
|